Φωτιά Βιλια / Φωτιά ΤΩΡΑ: Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την ... / Νέο μήνυμα τωρα από το 112:

Φωτιά Βιλια / Φωτιά ΤΩΡΑ: Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την ... / Νέο μήνυμα τωρα από το 112:. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι στα βίλια αττικής, προκειμένου η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της δευτέρας να μην περάσει στο. Με δηλώσεις του ο δήμαρχος χρήστος στάθης επισημαίνει ότι, προς το παρόν, δεν απειλούνται κατοικίες. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται αποδείξεις. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις και τα εναέρια μέσα, σε μία προσπάθεια να ελεγχθεί το πύρινο μέτωπο το οποίο εκτείνεται στα 10 χιλιόμετρα.

Φωτιά στα Βίλια: Ο καπνός έφτασε στην Κρήτη
Φωτιά στα Βίλια: Ο καπνός έφτασε στην Κρήτη from www.thessi.gr
Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης.

Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις και τα εναέρια μέσα, σε μία προσπάθεια να ελεγχθεί το πύρινο μέτωπο το οποίο εκτείνεται στα 10 χιλιόμετρα. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται αποδείξεις. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο.

Νέο μήνυμα τωρα από το 112: Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Βίλια - Νέες εκκενώσεις οικισμών ...
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Βίλια - Νέες εκκενώσεις οικισμών ... from images32.inewsgr.com
© eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Νέο μήνυμα τωρα από το 112: Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι στα βίλια αττικής, προκειμένου η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της δευτέρας να μην περάσει στο. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Με δηλώσεις του ο δήμαρχος χρήστος στάθης επισημαίνει ότι, προς το παρόν, δεν απειλούνται κατοικίες. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι.

Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι στα βίλια αττικής, προκειμένου η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της δευτέρας να μην περάσει στο.

Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι στα βίλια αττικής, προκειμένου η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της δευτέρας να μην περάσει στο. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Με δηλώσεις του ο δήμαρχος χρήστος στάθης επισημαίνει ότι, προς το παρόν, δεν απειλούνται κατοικίες.

Σε τρία μέτωπα η φωτιά στα Βίλια - Δύσβατο σημείο για ...
Σε τρία μέτωπα η φωτιά στα Βίλια - Δύσβατο σημείο για ... from www.voria.gr
Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται αποδείξεις.

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια. Νέο μήνυμα τωρα από το 112: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι στα βίλια αττικής, προκειμένου η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της δευτέρας να μην περάσει στο. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Με δηλώσεις του ο δήμαρχος χρήστος στάθης επισημαίνει ότι, προς το παρόν, δεν απειλούνται κατοικίες. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook